Pineappleparty

maanantaina, joulukuuta 12, 2005

Äidinkielen kunnostusta ja Lost paljastuksia.

Tulin siihen tulokseen, että minun olisi aika alkaa kirjoittamaan suomeksi, jotta voisin harjoitella hieman äidinkielen ylioppilaskokeeseen. Jätte bra, Ralf. Niinku kirjoittamal huonoo suomee jolleki niinku epämääräiselle blogille auttais muka sua kehittämään sun äikän taitojas jonku niinku kielitieteilijöide märix unix. Niin kuin edellisessä lauseessa saatat huomata, ei mitenkään. Mutta kuitenkin, englannin kirjotuksesta tuli jo hyvä arvosana, niin mitä sitä kieltä enää käyttämään? Enää koskaan ei tarvitse puhua sanaakaan englantia! Hohoo. Just.

Mutta miten voisin katsoa lempisarjaani ilman hyvää englannin kielen taitoa? Tarkoitan siis Lostia, joka ainakin hetkellisesti kaappasi elämäni. Koeviikkona oli vain aivan liian paljon aikaa, eikä matikan tai ruotsin kokeisiin kannata edes lukea. Ne ovat kuitenkin niin helppoa shiittii. Lost tuli, minä näin ja Lost voitti 6-0. Julius Ceasarilla ei ollut osaa eikä arpaa.

Miten yhdestä saaresta, lentokoneellisesta selviytyjiä ja biomekaanisesta hirmuliskosta kertova sarja voi koukuttaa niin pahasti? "Miten niin biomekaaninen hirmulisko?", te kysytte.
Ryskyvät puut, metalliselta kalskahtavat henkäykset ja sanoin kuvaamaton kauhu. Kaikki nämä viittaavat tietysti natsimechaan hirmuliskokumipuvussa. Achtung achtung!

Entä se musta savu sitten? Nyt kaikki Lostin alkujaksoja katsovat lukijat ärsyyntyvät yllättävästä spoilerivyörystä ja huutavat: "Ei me olla nähty vielä edes ensimmäisen tuotantokauden viimeistä jaksoa. Ihan epistä." Todettakoon vain ettei Locke olisi varmaan nähnyt saaren kauneutta natsimechassa. Vai olisiko?

No kuitenkin se sarja koukuttaa ja välillä liiankin pahasti, sillä saaren mysteeri on aivan liian avoin tuhansille tulkinnoille. Iltakausia olen lukenut erilaisia forumeita etsien "sitä oikeaa". Siis teoriaa. Heh heh. Ja yksi on ylitse muiden. Puhun nyt "The Ultimate Theory":stä. Erittäin mielenkiintoinen ja joskus hiemän hullukin teoria lisää sarjaan rutkasti mielenkiintoa. Kannattaa kuitenkin katsoa sarja toiselle tuotantokaudelle asti, ennen kuin rupeaa googlaamaan mitään lopullista teoriaa, sillä ensimmäinen tuotantokausi ei oikeastaan kerro vielä mitään koko saaresta, tai edes luukusta.

Nyt vain itken ja kulutan aikaa 11.1.2006 asti, jolloin Lostin toisen tuotantokauden 10. jakso lähetetään Ameriikoissa. Eipä tässä muuta voi sanoa kuin...


Thank teh God for teh Internet!!!11 Lolzorz!

3 Comments:

At 12:01 ip., Blogger John said...

Mitähän ylioppilaslautakunta sanoisi, jos aineen kirjoittaisi IRCistä tutkien vaikkapa mielenkiintoisia huviintuneisuuden ilmaisua?

"LOLLOJEN NIINQ NOUSU JA TUHO - PULLAMÖSSÖN VALLANQMOUS, ROFL"

Ja kuinkakohan monta prosenttia yo-aineista on viime vuosina sisältänyt ykkösen huutomerkin perässä!1

 
At 1:06 ip., Anonymous Anonyymi said...

Kolme prosenttia.

 
At 10:03 ip., Blogger John said...

Stargate SG-1:n 9. kausi muuten jatkuu tammikuussa episodilla The Fourth Horseman (part 2) ;o)

 

Lähetä kommentti

<< Home