Pineappleparty

maanantaina, joulukuuta 12, 2005

Musiikkia musiikkia.

Tästäkin asiasta on vaan niin paljon mielipiteitä. Silti, vaikka kuinka paljon perustelisit miksi eilen löytämäsi Norjalainen turskahevibändi on parasta musiikkia ikinä, et välttämättä saa ystävääsi siitä tykkäämään. Mitä on hyvä musiikki? Taitaa olla tyhmää edes kysyä.

Itse osaan välttävästi soittaa kitaraa ja uskon että juuri soiton opettelu on saanut minut arvostamaan muusikkoja ylipäätänsä enemmän. Ei se ihan helppoa ole. Jotku osaa, jotkut ei.

Luova ystäväni Juho veljineen on ollut ahkera musiikin saralla. Veljesten erilaisiin kokoonpanoihin kuuluu Piglet (vanhempien veljien aikaisempi punk-bändi), Tirehtöörit (vanhempien veljien nykyinen ska-bändi), Rautakoura (Juhon ja keskimmäisen veljen Laurin bändi) ja Eternal Struggle (Juhon ja ystävämme Villen proge-bändi).

Linkit:
Eternal Struggle
Rautakoura
Tirehtöörit

Kaikkien edellisten musiikit eroavat toisistaan suuresti. Itse tykkään kahdesta jälkimmäisestä enemmän. Kaikkien sivuilla ilmaista musiikkia! Ladatkaa ja nauttikaa.

4 Comments:

At 10:25 ip., Blogger John said...

Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

 
At 10:26 ip., Blogger John said...

I åwnd myself

 
At 11:41 ap., Blogger John said...

Olli, vanha alistaja!

Itse asiassa latasin tuon Eternal Strugglen demopätkän heidän sivuiltaan, mutta koneeni alkoi vahvasti aromoida sieniltä! o_O
Oli pakko poistaa se tiedosto.

 
At 9:12 ip., Anonymous Anonyymi said...

Huhuja huomisen nauhotussessioista liikkuu Strugglen piireissä. Valokuvaposeeraamistakin luvassa.

 

Lähetä kommentti

<< Home