Pineappleparty

perjantaina, joulukuuta 16, 2005

Maratonisimulaatioita ja robottikanoja.

Tänään oli sitten äidinkielen tunnilla noin 5 tuntia kestävä ylppärisimulaatio. Se on tosi nastaa, kun sai ihan itse valita aiheensa noin 15 huonosta vaihtoehdosta. Vielä hauskempaa oli sitten itse asiassa kirjoittaa otsikkoaine. Ja lopuksi oikein virkisti mieltä kirjoittaa se kaikki vielä puhtaaksi. Oli aika kokemus. Kun sain rasitettua kättäni tarpeeksi päätin lähteä Annantalolle käyttämään kättäni hieman enemmän. Piirustelin huvikseni 2 tuntia ja lähdin kotiin. Nyt olen täällä kirjoittamassa hieman lisää. Ranteeni huutavat puuroa ja sormet ovat kaikki uhkaamassa lakolla. Mutta pakkohan minun on pysyä perässä Ollin huimassa blogausvauhdissa. Jotta voisin myös taistella "Olli's google video hunt":ia vastaan , on aika pakollisen linkin. Löysin hervottoman hauskan ja absurdin animaation, jonka käsikirjoittajana ja luojana toimii Seth Green. Robot Chicken - It's alive!

2 Comments:

At 9:53 ip., Blogger John said...

Aika hauska video. Miksiköhän videoissa, jotka nykyään vaativassa yhteiskunnassamme täyttävät "Jeah"-videon kriteerit, täytyy olla äärimmilleen vietyä juttua, joka sitten on hauskaa? Niinkuin räjähtävä Mario/Barbie/valas/keksi-itse____. Miksi tämä on hauskaa? Kuvitelkaa nyt vaikkapa 1900-luvun alun englantilaiset teekuppostensa äärellä katsomassa valaan räjähtämistä. Nehän olisi, että "Oh how shocking!" Mikä on hauskaa 100 vuoden päästä?

Seth Green oli muuten Dr. Evilin poika. Taisi tarttua niistä shagadeelisista leffoista huumori matkaan.. =)

 
At 3:22 ip., Blogger Ralf said...

Eli kyseessä ei ollut Olli, joka kirjoitti: "Kun sain rasitettua kättäni tarpeeksi päätin lähteä Annan talolle käyttämään kättäni hieman enemmän." Vaan Ralf eli minä. Ja olen korjannut yhdyssanavirheeni. Onko yhdys sana virhe yhdys sana? Ja yhdyn Johanneksen tai siis Johnin kommenttiin. Veikkaan, että kun sadan vuoden päästä sen aikaiset näkisivät sen videon, he sanoisivat: "What teh (lisää tähän futuristinen kirosana perusmuotoon) didz they juzt blowz upzorz?? Didz I zee a extinct zeamammal."

 

Lähetä kommentti

<< Home