Pineappleparty

tiistaina, joulukuuta 13, 2005

Vain lohikäärmeeseen voi luottaa...



"Lohikäärmeet ja linnanneidot kohtaavat Carcassonnen uusimmassa lisäosassa. Lohikäärmeen saapuminen tietää levottomuutta Carcassonneen. Pelaajat saavat siirtää lohikäärmettä, yrittäen pitää sen poissa omien seuraajiensa keskuudesta. Lisäosan mukana tulee 24 uutta laattaa, iso puinen lohikäärme ja yksi velhonappula."

Just. Kadun sitä päivää, jolloin hankin loistavaan Carcassonne peliin lisäosan nimeltä Lohikäärmeet ja linnanneidot. Ennen niin nautinnollinen lautapeli on muuttunut selkäänpuukottajien seurapiirileikiksi, ja nyt yhä suuremmalla syyllä Jopia ei saa päästää pelipalojen ääreen. Taikuus linnakevaltioon ei tuonutkaan niin sika määrin hubaa, vaikka Lautapelit.fi olikin sitä lupaillut. Enemmänkin se vain antoi enemmän syytä vihaan. Lisäosan nimi pitäisi olla: "Carcassonne - ystävät verivihollisiksi."

Kun kaikkeen tähän lisätään vielä alkoholia nauttineet miespelaajat niin jälki ei ole mukavaa. Viattomasta lasten lautapelistä tulee sukupolvien verisota, joka leppyy onneksi saunaan mentyämme pelkäksi witutukseksi. Mutta ennen saunaa Lohikäärme tuhoaa iloisesti seuraajia ja ystävyyssuhteita ja valkoinen veleho (aka. KKK-jäsen) suojaa tai ohjailee lohikäärmettä yllättäen juuri allekirjoittaneen luostarin suuntaan.

Tahtoisin polttaa lisäosan kaikki pienet palaset mutta oma rahahan siinä käryäisi.
Enkä aio edes käydä läpi linnanneitojen ilkeyttä, sillä jo sekin aiheuttaisi lisää tarpeetonta tekstiä. Ilmoitan vain, Jopin vastustelusta huolimatta, että lohikäärme lisäosa ei kyllä enää yhtä helposti tule mukaan Carcassonnen siniseen megapussiin. Jos ikinä. Prkl.

Ja niille, joilla ei ole ystäviä, haluavat harjoitella, jotta voittaisivat, tai niille henkilöille joilla on vain yksinkertaisesti liian paljon aikaa - Toulouse, online Carcassonne. (Ei löydy lohikäärmettä sieltä.)

6 Comments:

At 3:39 ip., Blogger John said...

Carcassonne-lisäosa on takuulla sukua Alkon kahden mäyräkoiran yhdistelmäpaketille (24 laattaa).

 
At 4:33 ip., Anonymous Anonyymi said...

Lohikäärme on edelleen loistava lisäys! Se lisää peliin kokonaan uuden ulottuvuuden. Joka koostuu lähinnä screwauksesta, mutta kuitenkin.
Uskolliset palvelijansa lohikäärme säästää liekeiltä, velehon liittolaiset huomaavat linnansa tyhjentyvän juuri ennen valmistumista.
Linnanneidot, tai paremminkin linnanhemafrodiitit ovat täsmäversio lohikäärmeestä. Kokemukset näistä paloista ovat huomattavasti lohikäärmettä ikävämpiä.
Kannattaa kuitenkin muistaa, että se on vain peliä.

 
At 4:41 ip., Anonymous Anonyymi said...

The Dragon is your only friend.

 
At 7:37 ip., Blogger Ralf said...

Ja Jopi hiljaa siellä luolassa... :)

 
At 7:44 ip., Blogger Ralf said...

Online linkki toulouseen lisätty.

 
At 11:27 ap., Anonymous Anonyymi said...

Tolousia kannattaa kokeilla.

 

Lähetä kommentti

<< Home