Pineappleparty

keskiviikkona, tammikuuta 18, 2006

"Ai taikkiin vai? Eks sinne ole vaikea päästä?"

Kysyy minulta ihmiset jotka ovat pyrkimässä lääkikseen tai tkk:lle. Miten Taideteollisen korkeakouluun olisi muka vaikeampi päästä kuin muihin huippukouluihin? Sitten Helsingin Yliopiston Lääketieteellinen Tiedekunta. Jokainen sinne hakeva voi todistaa, ettei pääsykoekirja ole mikään yhdeltä istumalta ahmastava sunnutailukaisu. Teknillisen Korkeakoulun tuotantotalouslinja ei sekään ole mikään päiväpiknik ja ruusuilla tanssahtelu. Onko esimerkiksi Taikkiin pääseminen teidän mielestänne vaikeampaa kuin edellä mainittuihin opinahjoihin. Onko taidetta liian vaikea luoda?

Pitäisikö sitten seuraavalle vastata, että "Ai (lisää tähän haluamasi koulu), mä kuulin, että sinne on aivan käsittämättömän vaikeata päästä. Taidat olla vähintään puolijumala. Osaatko tehdä leikkauksen pelkillä hampaillasi? Entä näetkö matemaattisista yhtälöistä unta? Etkö? Ehkä kannattaa miettiä uudestaan. Muista, vain 3% pääsee sisään. Se ei todennäköisesti ole sinä."

Angstaaminen sikseen, ainakin aion yrittää kaikkea, koska en tiedä laisinkaan mitä haluaisin oikeasti tehdä. Vaikka Ralf rakennusmies. Pitää kuitenkin muistaa, että ennen kun Don Rosa alkoi piirtää ankkasarjakuviaan, hän oli suht tyytyväinen rakennusmestari. Hah. Nauran kuolemalle.

"Jorii, tuo Andalucian ritarii. Jorii, lempimausteenansa korianterii. Jorii, käyttää hän kämmentään kuin ihmiset Poriin. Jorii, mut pyydä et sorii."

Sinkku tulossa.

1 Comments:

At 9:50 ip., Blogger John said...

Ehkä sinusta tulee Ralfe Da Vinci, tunnetusti ensimmäinen yleisnero jonka kissatkin osasivat soittaa trumpettia - ilman kyseistä instrumenttia!

(välillä kirjoittaisi enemmänkin kuin pelkkiä korneja one-linereita mutta sitten on zooescape...)

 

Lähetä kommentti

<< Home