Pineappleparty

torstaina, helmikuuta 23, 2006

Elämäni vaino

Astuin raihnaisine jalkaterine huoneeseeni ja istahdin kirjoittamaan näillä tärisevillä sormilla vielä kerran hedelmällisiä kalaasiterveisiä. Tajusin, että tämä on kaikki tässä, kaikki on jo mennyttä, Minun Elämäni on takanapäin.

Siis biologian oppikirja Elämä, jota en tänäänkään ole vielä avannut. PRKL

Koulujen ja opetusministeriön virkamiehet antoivat tälle sairaalloiselle oppikirjan skannausperioodille nimeksi lukuloma, koska savuavien päidemme sisimmässä sanalla "loma" on positiivisia, rentoja merkityksiä. Vahinko vain, että aamulla siemaillessani tavanomaista ananasjohdannaista lomadrinkkiäni, Piña Coladaa, en taaskaan huomannut joka puolelle kiinnitettyjä muistutuksia Elämästäni.

Jokainen raastava hetki, jonka kulutan muualla kuin polymeraasiketjureaktiokloonauksien ja plasmidivektorien äärellä, syö muutakin kuin lukulomaani - se syö tulevaisuuttani. Loman lopussa huomaan, että olen itse asiassa postannut enemmän anonyymejä blogitekstejä hedelmällisiin blogeihin ympäri maailmaa kuin lukenut tarvittavia lukukappaleita. Kirjoitustulosten rävähtäessä häpeällisenä approbaturina otsaan kadun kaikkia niitä hetkiä, jotka vietin turhien kookospalmujen äärellä; menetän jatko-opiskelupaikkani kaikille niille ahkerille, jotka jaksoivat orjallisesti touhuta paperikuidun ääressä koko lomansa; ajaudun sossun luukulle alle kakskymppisenä hylkiönä, muutan kadulle ja alan myydä its

ehitsautuvia uunipeltejä ja huomaan kuinka elämäni hajoaa virheellisiksi ja hämääviksi kappaleiksi, kuten sananikin. Huudan pimeällä, kuunkajoisella sivukadulla epätoivoisesti
"MIKSEN OTTANUT ELÄMÄÄNI HUOMIOON? OI MIKSEN?"
Päädyn jyrsimään ravintolatähteitä seuranani vain muut hylkiörotat. Kaadun öljylätäkköön rabieksen riivaamana ja joudun hoit

Screw it, drinkki odottaa. Huomenna aloitan luvun, mutta tänään silmäni lepäävät vain mainiossa joka lukiolaisen backup-plan -opuksessa:




3 Comments:

At 1:49 ap., Anonymous Anonyymi said...

So true.

 
At 3:02 ip., Blogger Ralf said...

So very true. Historia on ainoa aihe joka on mennyt edellytysten mukaisesti. Matikka ei kiinnosta ja ruotsin aineen kirjoittaminen ei innosta. Mielummin pelaisin Piratesia! Hmm...ehkä jos äkkiä vain käväisin pikaisesti pelastamassa kadonneen isäni. Jotenkin koko homman toivottomuus alkaa hiipiä aivoni epätoivon keskustaan. Sitten herää kysymys. Miksi minä edes olen kirjoittamassa ruotsia, saksaa tai, mitä helvettiä, ET:tä? Kaikkea hulluja aineita sitä uskoi pystyvänsä lukemaan pitkällä lomallaan. Bul(köhä-köhä)hit.

 
At 11:15 ip., Blogger John said...

Onneksi olkoon siis. Mutta Olli, olithan ennaltanähden ja muista poiketen lukenut viisaasti biologian ja kemian kirjoja jo aikaisemmin läpi, mikä helpottaa uusintalukua. Toisin kuin muut.. Ja nyt kaduttaa.

Voisin ostaa rekkalavallisen batterya, helpottaisiko se tätä lukutaakkaa?

 

Lähetä kommentti

<< Home