Pineappleparty

perjantaina, toukokuuta 12, 2006

Päiviä jolloin huomaa tavallisia asioita.

Kaiuttimista tulee Bloc Partya. Ihmettelen miten vähän olen tutustunut bändeihin, joissa on mustaihoinen mies laulamassa, aasialainen rummuissa ja ne "tavalliset" valkoiset bassokitaroissa. Internationality of Britain. Suomessa näkee kai vain liikaa mustan pitkätukkaisia ja kalpeaihoisia gothrock-bändejä. Uuuh - viides sija Google Trendissä, jos hakusanaksi laittaa saatanan. Yeah. Here. Go Finland Go!

Katselen kun basilika (jolle muuten annoin vettä ettei se kuolisi.(Joonaksen vihje)) kylpee auringossa ja pehmentää lehtiään. Pehmeät lehdet maistuvat kuulemma paremmilta kuin kuivuneet. Basilikan vieressä on joulutähti. (Ainakin luulen niin.) Joka on myös saanut vettä ja kokonaisen mullanvaihdon. Kuvittelen miten ravinteet puskevat sen juurista ylös lehtiin, jotka imevät itsensä täyteen vettä ja auringonvaloa. Se ei enää kuki, mutta sen vaaleanvihreet lehdet näyttävät ihmeellisen rauhoittavilta. Viimeiseksi rivissä seisoo suurin kasveista. Se on ollut ilman vettä noin 2 kuukautta. (Luulisin..) Mutta ei ole vielä kuollut. Niin nyt käynnistin "save this teh plant" kampanjan, johon kuuluu myös mullan vaihto ja runsas kastelu. Ja tietenkin seisomapaikka ikkunalaudalla. Pidetään peukkuja.

Veimme Katrinin kanssa eilen kissat eläinlääkärille. Ne saivat rokotukset ja mikrosirun. "Nyt kissasi piippaa!" sanoi nainen lääkäriasussaan. Ainoa mikä hieman ahdisti oli se miten se mikrosiru saatiin sinne nahan alle. Kapseli on kuitenkin riisin kokoinen, niin neulan pitää olla tarpeeksi iso. Ja se oli! Jos minulle tökättäisiin sellainen olkapäähän se oli tajunnan lähtöä siinä. Hekottelen (hermostuksissani ja omissa svääreissäni) jo tarpeeksi verikokeissakin...

Kumpikaan kissa ei kuitenkaan pyörtynyt. Vastalauseina oli vain naukumista.

Mutta olen kuitenkin lähdössä kohta metsään ja toivon ja toivon ja toivon, ettei tulisi satamaan vaikka niin on sanottu monissa ennusteissa. Jos on kuitenkin pakko sataa, niin vain erittäin vähän ja erittäin nopeasti. Kun nyt aurinko paistaa niin hienosti, niin miksei samanlaista voi olla tarjolla lauantaina. Tai sunnuntaina - äitienpäivänä.

Jotta teillä ei olisi ihan liian tylsää ilman minua, heitän tähän loppuun pari hulvatonta linkkiä. Ensimmäisenä pitää mainita uusi nettisarjakuva, jonka olen lisännyt linkkeihin. Eli Wondermark. Lainaan tähän postiin vanhan kommenttini. Älyttömän absurdi, mutta sitäkin hauskempi "Wondermark" kannattaa katsastaa. :D Eli sellaista.

Toinen linkki, jonka teille tarjoan on loistava Outpost Nine. Amerikkalainen tummaihoinen opettaja Japanissa. Not good. Hän yrittää opettaa englantia, mutta joutuu vain väistelemään Kanchoja (Thousand Years of Pain!) tai dickgrabeja (Niinpä). Kannattaa lukea! Hulvatonta tekstiä ja huumoria.

Wondermark
Outpost Nine

-Jeah. Odottelen Lostin Episodia 21 ja se tulee liian hitaasti. Giddiyup!

3 Comments:

At 7:21 ip., Anonymous Anonyymi said...

Mitä niillä siruilla oikeen tehdään?

 
At 9:07 ip., Blogger John said...

Mikrosirut ovat erittäin käytännöllisiä - niiden avulla voi antaa kadonneelle kissalle sähköiskuja ja sitten tarkkailemalla, mistä nau'unta kuuluu, ottaa selville karkurin olinpaikan. Mitä kauemmas kisuli on ehtinyt, sitä suurempaa jännitettä voi käyttää -> äänekkäämmät naukufestit.

... eli niillä voi siis tunnistaa kadonneet kissat. Eli jos Ralfin mirri löytyisi yhtäkkiä Turkista niin löytöeläintoimisto voisi palauttaa sen omistajalleen, eli eräälle kiinalaiselle perheelle, jolta Ralf osti kissansa.

 
At 1:20 ip., Blogger Ralf said...

True That, Johnny Walker. Suuret kiitokset muuten Sateen jumalille! Sain päälleni vain muutamia pisaroita ollessani taivasalla. Muuten aurinko paistoi, muutamaa pilveä ja tuulenpuuskaa lukuunottamatta.

Hauskaa äitienpäivää kaikille äideille ympäri ämpäri. Varsinkin Railille!

 

Lähetä kommentti

<< Home