Pineappleparty

maanantaina, toukokuuta 22, 2006

Tunnustus

En kestä enää! HRAAH

Jonain päivänä minun oli se tehtävä, mutta nyt, kaiken tämän keskellä, kaapinovea ei voi välttää...

Minä olen Lordi.

Kyllä, luitte oikein. Hieraiskaa silmiänne vielä kerran. Ennen Lordia olin vuoltanut kaiken ajatuksistani blogimaailmaan himoiten huomiota, mutta nykyään, kun kukaan ei edes lue tuotostamme, oli minun pakko alkaa ylistää hard rockia.

Kurkkuni ei oikeasti ole ollut kaikkina näinä viikkoina kipeä flunssasta, vaan siitä karheankomean ääneni kajauttelusta. Krhööh
Eivätkä ne koko ihoni peittävät mustanpuhuvat ihottumat olleet kevätallergiaa, vaan niiden maskikerroksien aiheuttamaa ärsytystä. Kun aina mennessäni julkiselle paikalle pitää pakkeloida. Kolme tuntia maskeeraajan käsittelyä peittääkseni todellisen identiteettini! En tunne melkein ketään, joka upottaisi näin paljon vaivaa ulkonäköönsä (en tunne naisia).

Haluaisin vielä tunnustaa, että unohdin biisimme lyriikat Eurovision laulukilpailun finaalissa, jossa muuten sivumennen sanottuna esiinnyimme männäviikonloppuna. Mikrofonin/tapparakirveen yhdistelmäteline oli juuri tarttunut ohimosarveeni, kun näin julkkistäyteisessä katsomossa erään ex-tyttöystäväni ja turautin ilmoille "Hard rock, Halle Berry!" Onneksi esitykset playbackitettiin, eikä mokaa kuulunut.

Kivi on vierinyt sydämeltäni

[kuvani via antenna.nu]

7 Comments:

At 1:44 ip., Blogger Ralf said...

Tuota, Mr. Lordi. Voisinko kysyä sinulta yhden kysymyksen? (Ja tossahan se yksi kysymys sitten oli! Dö-höh!)

Kuitenkin.

Kuvaasi katsellessa osui silmääni vatsastasi tulevat utareet. Oletko lehmä vai ihminen? Mitä ihmettä? (<-Siinä on se oikea kysymys)

 
At 3:52 ip., Blogger John said...

Lordi vastaa:

> Mitä ihmettä?
Ihmettäpä ihmettä!

Asia, jonka vuoksi kuvassa huudan on juuri hermafrodiittiuteni tajuaminen. Liika meikkaaminen alkoi muuttaa luontaista perimääni, mutta luontoäiti ei osannut päättää näytänkö enemmän härältä vai ihmiseltä, joten sonnifeminiinin utareethan sieltä tursusivat. Olen siis puoliksi lehmä, puoliksi hirvi

ö

 
At 1:11 ip., Blogger John said...

Oli mielenkiintoista muuten huomata Googlen hakutulokset sanalle Lordi euroviisujen lähimaastoissa..

Ennen veisuja noin 4 000 osumaa, jälkeen noin 4 000 000, tällä hetkellä noin 8 000 000 osumaa. Ja googlehan ei ole ehtinyt indeksoida vielä kaikkea...

(Kuten pineapplepartya, jossa sana Lordi on esiintynyt jo aivan liian monta kertaa)

 
At 1:58 ip., Blogger Ralf said...

Laita vaikka Google Trendiin hakusanaksi Lordi, niin se antaa kivan indeksipiikin siihen vuoden 2006 loppukevääseen. Hmm...miksiköhän? Eniten hakuja on kuitenkin tullut Suomesta ja ygösenä päälyilee Rovaniemi.

Sivuhuomautuksena sellaista, että laitoin linkkeihin HS:n Sudokun. Jos on siis tylsää. Ja jos Sudoku ei kiinnosta, on sen alapuolella aina Carcassonne. (Toulouse)

 
At 10:07 ip., Blogger Ralf said...

Kaikki biotekniikkaa opiskelevat katsovat telkkaria. Luonnollista.

 
At 10:15 ip., Blogger Ralf said...

No jos nyt sen verran, että olen vähän pettynyt Lordin pyrotekniikoihin. Olen aina ollut miehekkäiden räjähdyksien ystävä. Oikeastaan koko yhtye olisi voinut räjähtää ja lavan alta olisi voinut nousta suunnaton murmeliveistos, joka olisi... räjähtänyt ja sisuksista olisi paljastunut viisi Katri Helenaa.

Perustan goottiyhtyeen nimeltä Hyster Syster ja osallistun ensi vuonna viisuihin kappaleella Kuolleet eläimet ei pane.


En tiedä teistä, mutta mä vaan räjähdin nauruun kuvitellessani jotain tälläistä. Taidan olla vain erittäin väsynyt...

Lähde/Quelle: Erään Saaran Tutkimuksia

 
At 10:49 ip., Blogger John said...

Ai että oikein räjähdit nauruun..

Aika sattumaa, että näin tuosta kuvaillusta unta viime yönä, Arja Korisevalla.

Siis kun kyläilin Arja Korisevalla..

 

Lähetä kommentti

<< Home