Pineappleparty

tiistaina, helmikuuta 28, 2006

Aids Shmaids.

Minähän en rupea angstaamaan täällä siitä miten en ole lukenut tarpeeksi tai miten kaikki on niin häsläystä. Koska sellanen veisi aivan liikaa tilaa ja vaivaa. Eikä meidän yksi aktiivimmista vakiolukijoista Erttu-Selleri Laitanen tykkäisi. Kuvaa Erttu-Selleristä en voi julkaista, mutta kaikki voivat varmasti kuvitella hänet.

Oli miten oli tänään kerron teille kaikille avusta. Vai oliko se aidsista? Aids on hauska kirjainyhdistelmä, joka on esiintynyt monessa vitsissä. Esimerkiksi se, jossa on eka se "aids", mutta sitten siitä tuleekin "adidas". Kaikki varmasti tietävät sen vitsin. Hehe. Ne jotka eivät tiedä vitsiä, voivat lähettää minulle sähköpostia asiasta ja toivoa, että luen sen.

Mutta nyt asiaan. Se mitä minun piti aidsista kertoa on sen tartuntavaarasta.
Aidshan on se tappajatauti, joka vaanii jokaisen yhdynnän takana. Että se olisi kerrasta poikki. Kuksit pellepositiivin kanssa, ja bam, sinulla sykkii suonissa hiv. Sitten eräänä kauniina päivänä kuolet. Omg. Kuka ei kuolisi joskus? Tämän taudin kanssa pitää kuitenkin ottaa huomioon se seikka, että kaikki muut kuolevat 40 vuotta sinua myöhemmin. Tämänkertainen posti keskittyy kuitenkin tuomaan teidän tietouteen taudin tartuntariskejä. Olin nimittäin wikipediassa selailemassa nippelitietoutta ja löysin hieman HIV taulukoita.


Jos tuosta mitään saa selvää, niin siitä pitäisi havaita, että ainoa melkein 100 prosenttinen riski saada hiv-rehu on verensiirron kautta. Muut aktiviteetit eivät olekaan niin vaarallisia. Ja minähän en koskaan sitten tule kondomia enää tulevaisuudessa käyttämään. Mitenhän käy? Tulevaisuuden katsaus. Olen nelikymppinen, kuollut ja hautajaisiini osallistuu monia aviottomia lapsia ympäri maailmaa. Sitähän me kaikki toivoisimme.

Muistakaa hyvät lukijat kuitenkin ne muut sukupuolitaudit. Kuten miesten sohvaperunasyndrooma ja naisten shoppailu- ja kenkämania.

Update news. Lisätty "Kahden maailman välissä" linkki. Tunnelmallinen ja mielikuvituksellinen sarjakuva suoraan Rovaniemeltä. Tuo Lapin yliopiston kuvataidelinja ei tunnu niin huonolta vaihtoehdolta. Hehee.

1 Comments:

At 6:03 ip., Blogger John said...

AIDS on vaarallisin, mutta ei ainoa tauti -

Wikipedia:

The impact of genital herpes [and some other conditions] included:

* partial or complete cessation of sexual activity
* total or partial loss of interest in sex
* decreased sexual pleasure
* sex life more inhibited and less spontaneous
* anxiety related to sexual desirability
* increased masturbation
* increased depression

+ more

"The con in the condom":

* some sensory stimulation is sacrificed [so you get to go longer. Boohoo]


En luopuisi ihan heti siis...

 

Lähetä kommentti

<< Home